کتابخانه موسسه آموزش عالی ناصرخسرو

دسترسی به عناوین کتب،مجلات و دیگر منابع علمی و امور پژوهشی

پروپوزال های مصوب 19 آذر موسسه آموزش عالی ناصر خسرو

[ شنبه, ۲۵ آذر ۱۳۹۶، ۰۴:۰۳ ب.ظ ] [ موسسه آموزش عالی ناصرخسرو ]

[ ۰ ]

سامانه الویت های پژوهشی

«سامانه ی جامع #اولویت های پژوهشی کشور» به منظور جهت دهی پژوهش های دانشگاهی در راستای نیازهای دستگاه های اجرایی کشور و شرکت های دانش بنیان، به آدرس www.olaviatha.ir  راه اندازی شده است.
🔹در این سامانه امکان مشاهده آزاد و رایگان کلیه اولویت های پژوهشی دستگاههای اجرائی کشور (بیش از 32000 عنوان اولویت پژوهشی از 550 دستگاه) و برخی از شرکتهای دانش بنیان کشور در همه رشته های دانشگاهی از یک پنجره واحد و با قابلیت انواع مختلفی از جستجوها فراهم گردیده است.
🔹پژوهشگران و محققین می توانند با تعریف پایان نامه های خود در راستای اولویت های پژوهشی دستگاههای کشور و یا شرکتهای دانش بنیان، از مزیت های مختلف آن همچون حمایت مالی، کسر خدمت سربازی و قرار گرفتن در لیست اولویتهای استخدامی شرکتهای دانش بنیان کشور استفاده نمایند. فارغ التحصیلان نیز می توانند طرح‎های پژوهشی دستگاههای کشور و شرکتهای دانش بنیان را جستجو نموده و برای انجام آن اقدام نمایند.
🔹در این سامانه قابلیتی تحت عنوان ماژول «به من اطلاع بده» پیش بینی شده است که محققین می توانند به کمک آن، با تعریف برخی از کلید واژه ها، در صورت تعریف اولویت پژوهشی و یا طرح پژوهشی جدید توسط یک دستگاه دولتی‌ها و یا یک شرکت دانش بنیان ، در زمینه مورد علاقه شان، از آن مطلع گردند.
شرکت های دانش بنیان می توانند با تعریف نیازهای پژوهشی خود در قالب اولویت پژوهشی یا طرح پژوهشی، آن را در سامانه ی اولویت ها، به صورت رایگان اطلاع رسانی نموده و از ظرفیت جامعه ی دانشگاهی در راستای توسعه ی محصولات خود بهره مند شوند.
 همچنین با استفاده از این سامانه، شرکت های دانش بنیان می توانند از طرح های پژوهشی دستگاه های دولتی آگاه شده و برای اخذ پروژه های تحقیقاتی از دستگاه های دولتی اقدام نمایند.

[ شنبه, ۲۵ آذر ۱۳۹۶، ۰۳:۵۵ ب.ظ ] [ موسسه آموزش عالی ناصرخسرو ]

[ ۰ ]

کارگاه پروپوزال نویسی

کارگاه پروپوزال

[ پنجشنبه, ۲۳ آذر ۱۳۹۶، ۰۹:۵۶ ق.ظ ] [ موسسه آموزش عالی ناصرخسرو ]

[ ۰ ]

شیوه ارجاع درون متنی APA

شیوه ارجاع درون متنی  APA چیست؟ و چگونه باید آن را یاد گرفت؟

‼️ شیوه ارجاع درون متنی و منبع نویسی بر اساس فرمت APA از عبارت Associasions Phsycological American به معنی انجمن روانشناسی امریکا گرفته شده است و امروزه مرسومترین شیوه ماخذ نویسی در جهان به شمار می رود و بر همه شیوه های دیگری که برای تسریع در نوشتن، تایپ و انتشارمورد استفاده قرارمی گیرند برتری دارد و از سوی بسیاری از مجلات و انجمن های علمی مورد قبول واقع شده است. شما برای آشنایی با قوانین این استاندارد باید کتاب راهنمای آن را مطالعه کنید.
دانستن و استفاده از این استاندارد برای نوشتن مقاله و پایانامه ضروری است.

[ پنجشنبه, ۲۳ آذر ۱۳۹۶، ۰۹:۴۹ ق.ظ ] [ موسسه آموزش عالی ناصرخسرو ]

[ ۰ ]

روش تهیه فیلم آموزشی با استفاده از پاورپوینت

در این فایل نحوه تهیه فیلم آموزشی به شما آموزش داده می شود.


نحوه تهیه فیلم آموزشی

[ پنجشنبه, ۱۶ آذر ۱۳۹۶، ۱۲:۵۱ ب.ظ ] [ موسسه آموزش عالی ناصرخسرو ]

[ ۰ ]

نحوه جستجو در گوگل اسکولار

در این فایل به شما نحوه جستجو در گوگل اسکولار آموزش داده می شود.

نحوه جستجو در گوگل اسکولار

[ پنجشنبه, ۱۶ آذر ۱۳۹۶، ۱۲:۴۰ ب.ظ ] [ موسسه آموزش عالی ناصرخسرو ]

[ ۰ ]

۱۶ آذر روز دانشجو

روز دانتشجو
این روز، به یاد سه تن از دانشجویان که هنگام اعتراض به دیدار رسمی ریچارد نیکسون معاون رئیس جمهور وقت ایالات متحده آمریکا و همچنین از سرگیری روابط ایران با بریتانیا، در تاریخ ۱۶ آذر ۱۳۳۲ (حدود چهار ماه پس از کودتای ۲۸ مرداد همان سال) در دانشگاه تهران کشته شدند،  به عنوان نماد آزادگی و ایستادگی در برابر استعمار گرامی داشته می‌شود.
روز دانشجو را با یاد و ادامه راه دانشجویان شهید ۱۶ آذر ۱۳۳۲؛ احمد قندچی، مصطفی بزرگ نیا و آذر شریعت رضوی گرامی می داریم.


[ پنجشنبه, ۱۶ آذر ۱۳۹۶، ۱۱:۵۸ ق.ظ ] [ موسسه آموزش عالی ناصرخسرو ]

[ ۰ ]

دومین کنفرانس ملی فرهنگ سازمانی

کنگره

[ چهارشنبه, ۸ آذر ۱۳۹۶، ۱۱:۵۱ ق.ظ ] [ موسسه آموزش عالی ناصرخسرو ]

[ ۰ ]

معرفی ۷ پایگاه اطلاعاتی

1. پایگاه Elsevier (الزویر):
پایگاه بزرگ Elsevier یکی از مهمترین پایگاه های نشر منابع دیجیتالی در حوزه های مختلف علوم است. دفتر اصلی این ناشر در کشور هلند قرار دارد. در پایگاه Elsevier حدود 2200 مجله علمی در شاخه های مختلف علوم نمایه شده است. همچنین بیش از 25000 عنوان کتاب در این پایگاه قرار دارد. این پایگاه سرویس های مبتنی بر وب متنوعی را ارائه می دهد که مهمترین آنها عبارتند از: Scopus (اسکوپوس) و Science Direct (ساینس دایرکت).

2. پایگاه Springer (اشپرینگر):
این پایگاه پس از Elsevier بزرگترین پایگاه علمی در جهان است که دفتر مرکزی آن در کشور آلمان قرار دارد. این پایگاه نیز دارای 1900 مجله علمی نمایه شده و 110000 عنوان کتاب در 26 شاخه مختلف علمی است.

3. پایگاه Wiley (ویلی):
دفتر مرکزی این پایگاه در کشور ایالات متحده و در ایالت نیوجرسی واقع است. انتشارات Wiley در سال 2010 میلادی با راه اندازی سرویس مبتنی بر وب خود با عنوان Online Library تعداد 1500  عنوان مجله علمی را نمایه نموده است. همچنین حدود 14000 عنوان کتاب نیز از منابع الکترونیکی و آنلاین این پایگاه به شمار می رود. منابع این پایگاه شاخه های مختلف علوم (فنی، پزشکی و...) را شامل می شود.

4. پایگاه Cabi (کابی):
دفتر مرکزی این موسسه در کشور انگلستان و در شهر آکسفور قرار دارد. این پایگاه معتبرترین پایگاه علمی در موضوع علوم کشاورزی (مهندسی کشاورزی و اقتصاد کشاورزی)، علوم دامی، بیوتکنولوژی و بهداشت و سلامت جهانی است. در این پایگاه حدود 187000 مقاله در زمینه های یاد شده نمایه شده است. همچنین این پایگاه امکان دسترسی به 10 میلیون چکیده مقاله را در موضوعات گفته شده فراهم می سازد.

5. پایگاه Ebsco (ابسکو):
این پایگاه از تنوع موضوعی و کیفیت محتوایی بالایی برخوردار است و دربر گیرنده سرویس های مبتنی بر وب متنوعی است. بانک اطلاعاتی تمام متن این پایگاه بیش از 9090 عنوان مجله را نمایه نموده است.

6. پایگاه ACS (آ سی اس):
انجمن شیمی ایالات متحده یکی از معتبرترین انجمن های علمی در علم شیمی است که 64 مجله علمی را نمایه می کند. 163 هزار محقق در علم شیمی از سراسر جهان عضو این انجمن هستند.

7. پایگاه IEEE (آی تریپل ای):
این موسسه در سال 1884 میلادی در ایالات متحده بوجود آمد. موسسه مهندسان برق و الکترونیک (IEEE) دارای سرویس مبتنی بر وب به نام "Xplore" است که در آن 160 مجله علمی در حوزه برق، الکترونیک و کامپیوتر نمایه می شود. در این پایگاه همچنین مقالات بیش از 1200 کنفرانس بین المللی نمایه می شود. ماهیانه حدود 25000 مقاله به مقالات این پایگاه اضافه می شود

[ چهارشنبه, ۸ آذر ۱۳۹۶، ۱۱:۴۴ ق.ظ ] [ موسسه آموزش عالی ناصرخسرو ]

[ ۰ ]

اصطلاحات رایج در ارسال مقاله به ژورنال های بین المللی و ISI

🔺سابمیت (Submit) :
ثبت و ارسال مقاله ی خود به یک مجله را سابمیت میگویند. سابمیت به معنای ارائه کردن است و فقط باعث معرفی کردن مقاله خود در آن ژورنال میباشد و هیچ امتیاز علمی ندارد و جز رزومه حساب نمیشود.

🔺منیو اسکریپت (manuscript) :
به معنی دست نویس میباشد و در واقع همان مقاله ای است که برای ژورنال ارسال کرده اید ولی هنوز به چاپ نرسیده است.

🔺آندر ریویوو (Under Review) :
یعنی مقاله تحت داوری است و باید منتظر نتیجه بمانید.

🔺اکسپت (Accept) :
یعنی مقاله جهت چاپ در مجله پذیرفته شده است.

🔺ریجکت (Reject) :
به معنای رد مقاله ی شما است.

🔺تمپلیت (Template) :
الگوی نگارش یک مقاله علمی.

🔺ریوایز (Revise) :
حالتی که نظر داوران این است که مقاله شما باید اصلاح شود.
اکسپ مقاله

[ چهارشنبه, ۸ آذر ۱۳۹۶، ۱۱:۴۱ ق.ظ ] [ موسسه آموزش عالی ناصرخسرو ]

[ ۰ ]